Bookmark and Share
Forside  |   Thule  |   Fotoalbummet  |   Mød manden  |   Gæstebogen
Fotoserier
 
Filippinerne
16. december 2000
Alle veje fører til Rom
16. august 2000
Kajak Show
1. august 1999
Højarktisk golf
10. juli 1999
Grønlands Nationaldag
21. juni 1999
Indlandsisen II
19. juni 1999
Mount Dundas
23. maj 1999
Buskapring
20. maj 1999

 
Filippinerne

Luzon er den største af Filippinernes ca. 7000 øer, og det var her min kæreste og jeg landede i hovedstaden Manila. De næste 3 uger skulle vi tilbringe i dette kæmpemæssige ørige med 75 mio. indbyggere.

Vi overnattede på et hotel i Manila og kørte næste dag til vort bestemmelsessted ved den store bugt Subic Bay. Området har tidligere været hjemsted for en stor amerikansk flådebase, som ophørte med at fungere som sådan i 1991. Nu forsøger man i stedet at leve af turisme.

Vi fandt en ordentligt hotel, hvor vi i løbet af dagen kunne slappe af og nyde solen, stranden og vandet. Om aftenen var vi som oftest ude at spise i en af de mange restauranter i den lille by, vi boede i.

Jeg fik desuden lejlighed til at prøve lidt Scuba Diving, hvilket var en kanonstor oplevelse. Bugten havde i tidernes løb været midtpunkt i en del søslag, så der lå mange vrag på havbunden. Dette så jeg ved selvsyn, da vi en dag dykkede ned på godt 10 meters dybde, og undersøgte et gammelt vrag fra 1890.

Efter ca. 2 uger i området fik vi lyst til at se lidt andet af landet, så vi lejede en bil og tog på eventyr. Vi kørte op langs vestkysten mod de mere bjergrige egne. Her fik vi blandt andet lejlighed til at se lidt god gedigen hanekamp.

I en anden by blev vi enige om at måtte prøve en gang østerlandsk massage, men det var dog lidt af en skuffelse. Heldigvis var det billigt, ligesom det meste andet dernede.

Oppe i bjergene var temperaturen en anelse mere behagelig, og udsigten var helt utrolig. I byen Baguio som ligger i 1500 meters højde tog vi en overnatning, og startede næste morgen med at tage en tur på det lokale marked og købe frisk frugt og grønt, specielt jordbærrene var gode.

Efter indkøbene kørte vi tilbage til Subic Bay og afleverede bilen. Turen gik derefter til Manila, hvor en Boing 747 fra Lufthansa var klar til at fragte os til Frankfurt, og videre hjem til kulden i København.


Tilmeld dig mailinglisten og få tilsendt en email når nye billeder tilføjes.
Snapshots
Forside  |   Thule  |   Fotoalbummet  |   Mød manden  |   Gæstebogen